BURDUR / BUCAK - Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mehmet YILMAZ - Okul Müdürü

15.08.1967 tarihinde Burdur ili Bucak ilçesi Çamlık köyünde doğdu. İlk öğrenimine Çamlık Hacıbağ İlkokulunda başladı. Ortaokul ve Lise öğrenimini Bucak İmam Hatip Lisesi´nde 1988 yılında tamamladı. 1989 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. Bu okuldan 1994 yılında mezun oldu. Aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gaziantep İli Şehitkâmil ilçesi, Şehitkamil Kız Lisesi´ne Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmeni olarak ataması yapıldı. Burada bir yıl görev yaptıktan ve stajerliği kalktıktan sonra askerlik görevine başladı. Vatani görevini kısa dönem er olarak 1996 temmuz ayı sununda tamamladı. Tekrar aynı okuldaki görevine döndükten sonra 1998 eylül ayında Burdur ili Bucak İlçesi Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu´na  tayin oldu. Burada yaklaşık 16 yıl aralıksız görev yaptı. 4+4+4 Eğitim sisteminin gelmesiyle birlikte Hüseyin Türker Ortaokulu´na 2014 Eylül ayında ataması yapıldı. Burada görev yaparken 2014 yılı Aralık ayında Çamlık Hacıbağ İlkokulu´na okul müdürü olarak atandı. 2015 yılı Temmuz ayında Çamlık Hacıbağ İlkokulu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Çamlık Hacıbağ Ortaokulu´na dönüştürüldü. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  2015 yılı Eylül ayında  Çamlık Hacıbağ Ortaokulu´na okul müdürü olarak ataması yapıldı. Daha sonra 8 yıl  aynı okulda görev  yaptıktan sonra  1 Ağustos  2023 tarihinde Bucak Necati TOPAY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde  görevine başladı. Halen bu okulda görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.