BURDUR / BUCAK - Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında bir grup öğrenci ile İlçe Halk Kütüphanesine tanıtım gezisi yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programını gerçekleştirdik.

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.dönem karne köreni gerçekleştirildi

Ara

BESTE Projesi kapsamında "Verimli Ders Çalışma Teknikleri " konulu konferans düzenlendi.

Ara

Okulumuzda 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Ara

Okulumuzda BESTE projesi (Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim) kapsamında organize edilen Mesleki Kariyer Günleri etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe ilçemizde hizmet veren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Uğur ÜNAY katıldı.

Okulumuzda Yükseköğretim Sunum Toplantısı yapıldı

Ara

Okulumuzda YKS bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı.

Kas

İlimizde yapılan judo müsabakalarına katılan öğrencimiz altın madalya kazandı.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikalinin 85.yıldönümünde saygıyla anıyoruz.

Ekm

İlimizde yapılan güreş müsabakalarına katılan öğrencimiz gümüş madalya kazandı.

Ekm

Okulumuz banisi Sayın Necati TOPAY amcamız ve ailesi tarafından okulumuz öğrenci, öğretmen ve personeline pişi ve ayran ikramı yapıldı

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde bakım-onarım ve tadilat çalışmaları yapıldı